1.1.00

Encontro 2-5 Ιουνίου 2011

Στο Νότινγκ Χιλ, τη Γουαδαλούπη ή κάπου αλλού, σίγουρα θα έχετε ακούσει για το επόμενο encontro στην Auvergne το 2011


«Πού είναι αυτό;» σας ακούω να ρωτάτε.


Μένει κανείς εκεί; Με τι ασχολούνται; Και τι τρώνε; Αυτές οι απορίες είναι εύλογες όταν ζει κανείς σε μοντέρνες και πολιτισμένες χώρες.

Η
Auvergne λοιπόν είναι μια μεγάλη περιοχή στο κέντρο της Γαλλίας, προικισμένη με ηφαίστεια (προς το παρόν ανενεργά), στις πλαγιές των οποίων τριγυρνάνε ιθαγενείς που φορούν μπερέδες και τσόκαρα, κυνηγάνε αγελάδες ή πρόβατα κρατώντας ένα ραβδί στο δεξί χέρι και ένα ολόκληρο τυρί St Nectaire στο αριστερό.

Εξωτικό, έτσι;

Στη μέση όλης αυτής της δραστηριότητας, στο κέντρο ενός κρατήρα, θα βρείτε μία απίθανη ομάδα ανθρώπων που περνά όλα τα απογεύματα Κυριακής που έπλασε ο Θεός παίζοντας κρουστά: για να ξυπνήσει τα ηφαίστεια και να καταφέρει τους ντόπιους να χτυπήσουν τα τσόκαρά τους και να χορέψουν στο ρυθμό της samba-reggae.

Άφιξη Πέμπτη 2 Ιουνίου

Βάση μας είναι το Κάστρο στο
Alleret, όπου θα κοιμηθούμε, στα δωμάτια ή σε σκηνές έξω, θα φάμε (σχεδόν) όλα τα γεύματά μας, θα απολαύσουμε την πισίνα, θα χαλαρώσουμε κάτω από τα ώριμα δέντρα και θα ακούσουμε τα πουλιά. Αν δεν κάνουμε πολλή φασαρία. Μόνο που δεν σκεφτόμαστε να είμαστε ήσυχοι!

Η μέρα είναι αφιερωμένη σε workshops για τους νέους και στις αφίξεις, και το πάρτυ για το πρώτο μας βράδυ μαζί είναι "Batala meets Batala”.

Παρασκευή 3 Ιουνίου


Μέρα ανεπίσημων
workshops (συμπεριλαμβανόμενης της προετοιμασίας για τη συναυλία της Κυριακής), κρουστών, χορού, τραγουδιών. Επίσης, υπάρχουν και πολλές ευκαιρίες για δραστηριότητες στην ύπαιθρο: κανό, mountain bike, περίπατοι ή περιπέτειες στις κορφές των δέντρων. Και υπάρχει πάντα η πισίνα και το πάρκο για άραγμα και χαλάρωση.

Το βράδυ θα έχουμε μια μουσική συνάντηση με ντόπια
afro/latin μουσικά συγκροτήματα και φίλους και θα παρουσιαστεί μια ειδική δημιουργία που βασίζεται στη μουσική των Batala, με φωτιές, ζογκλερικά, κλπ.

Σάββατο 4 Ιουνίου

Ύστερα από μια πρωινή πρόβα, θα κατευθυνθούμε σε μια κοντινή πόλη για φαγητό πριν καταλάβουμε τους δρόμους όπως μόνο οι
Mundo Batala μπορούν.

Και εφόσον δεν έχουμε κανονίσει τίποτα για το πρωί της Κυριακής, το πάρτυ του Σαββατόβραδου είναι για ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ!

Κυριακή 5 Ιουνίου

Και ύστερα, δροσεροί σαν τριαντάφυλλα, στο αργό πρωινό μας, μπορούμε να πάρουμε διακριτικά μια-δυο ασπιρίνες και να οργανώσουμε ομάδες διάσωσης για την αναζήτηση αυτών που καταστράφηκαν εντελώς, χάθηκαν ή απλώς παραστράτησαν, πριν βγάλουμε τα μαντήλια μας για τη λυπητερή στιγμή του αποχωρισμού... Σνιφ....

«Πώς φτάνουμε εκεί;»

Εύκολα! Οι περισσότεροι δρόμοι είναι ασφαλτοστρωμένοι, το χιόνι έχει λιώσει τον Ιούνιο (συνήθως) και υπάρχουν ακόμη και πινακίδες για όσους θέλουν να φτάσουν οδηγώντας. Αν φτάσετε αεροπορικώς, πετάξτε μέχρι Παρίσι και πάρτε το τρένο για Clermont-Ferrand ή πετάξτε απευθείας στο Clermont (με Flybe για παράδειγμα). Εκεί θα υπάρχει πούλμαν για να σας μεταφέρει στο Alleret. Καλύτερα να έχετε φτάσει πριν τις 15.00 για να απολαύσετε και την απογευματινή διασκέδαση. Θα υπάρχει πούλμαν επιστροφής στο Clermont την Κυριακή ανάλογα με τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες. Ενημερώστε μας!

«Πόσο θα κοστίσει;»

Από τον αρχικό υπολογισμό στα 250 ευρώ, έχουμε τώρα κατέβει στα 200 ευρώ το πολύ (γιούπι!), το οποίο περιλαμβάνει: διαμονή, όλα τα γεύματα από το βράδυ της Πέμπτης μέχρι το πρωινό της Κυριακής, μπλουζάκι, πάρτυ και μεταφορικά. Μόνο τα ποτά και οι δραστηριότητες στην ύπαιθρο (κανό, κλπ.) θα χρεωθούν χώρια. Κάνουμε μεγάλες προσπάθειες για να μειώσουμε ακόμη περισσότερο τα έξοδα μέσα από χορηγίες και θα σας ειδοποιήσουμε για τις εξελίξεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες, καθώς θα παίρνονται και οι αποφάσεις.

Πώς επικοινωνούμε;

Θα στείλουμε και άλλες πληροφορίες μόλις τις ανεβάσουμε στην ιστοσελίδα:
www.batalamassif.fr. Ερωτήσεις; Απλό, ειδοποιήστε το συντονιστή σας και αυτός θα ρωτήσει τον Huw. Ή, αν αυτό δεν λειτουργεί, στείλτε απλώς ένα e-mail στον Huw στο info@batalamassif.fr

Κρατήσεις!

Χρειαζόμαστε ένα άτομο από κάθε
Batala να συντονίσει τα πράγματα στην άκρη σας και να είναι σε άμεση επικοινωνία με τον Huw για τις κρατήσεις. Τον Φλεβάρη θα υπάρχει ένα έντυπο για κρατήσεις και θα μπορείτε να εγγραφείτε μέχρι τα μέσα Απρίλη. Θα πρέπει να γίνει μία μόνο πληρωμή για κάθε ομάδα μέσω τραπεζικής κατάθεσης (όπως και για τη Γουαδαλούπη) μέχρι τις 30 Απρίλη.

Το έντυπο θα μας βοηθήσει να συλλέξουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να είναι το Encontro Vulcânico σας καταπληκτικό. Χορτοφάγοι; Κρεβάτι ή κατασκήνωση; Τι κρουστό; Κρατήσεις για κανό; Θα είναι όλα εκεί.

Τα δωμάτια στο Alleret

Οι Batala Massif ανυπομονούν να σας φιλοξενήσουν στην εξωτική Auvergne!

Τα λέμε σύντομα!

BATALA MASSIF

Stumble Upon Toolbar

No comments: