1.1.01

Χαίρεται!

Χαίρεται!

Ευχαριστούμε που περάσατε να ρίξετε μια ματιά στις τελευταίες πληροφορίες για τις συναντήσεις του
Massif Central Rencontres Volcaniques του χρόνου.

Πού;

Το
Chateau d'Alleret ανήκει σε ένα σύλλογο που οργανώνει καλοκαιρινές κατασκηνώσεις για παιδιά, κυρίως από το Παρίσι και τη Marseilles. Εκεί γίνονται οι καλοκαιρινές πρόβες των Batala Massif, και τα τελευταία τρία χρόνια έχουν γίνει και σεμινάρια κρουστών ως μέρος των διακοπών. Ακολουθήστε το link για την ιστοσελίδα τους, όπου θα βρείτε φωτογραφίες. Σίγουρα θα συμφωνήσετε ότι πρόκειται για ένα καταπληκτικό μέρος για encontro!


Πώς φτάνει κανείς;

Θα οργανωθούν διαδρομές από το μέρος που να βολεύει τους περισσότερους. Προς το παρόν, αυτό μάλλον θα εξαρτηθεί από το να βρείτε όλοι φτηνές πτήσεις για Παρίσι και μετά τρένο μέχρι το
Brioude (20 λεπτά από το Alleret), μέσα από το Clermont-Ferrand. Αλλιώς, ίσως μέσω τρένου υψηλής ταχύτητας (TGV) από το Παρίσι στη Lyon, αν και είναι μια λύση πιο ακριβή και σας αφήνει 2.30 ώρες μακριά από το Alleret. Αν έχετε άλλες ιδέες, ειδοποιήστε μας.

Τι θα κάνουμε;

Θα στείλουμε λεπτομερές πρόγραμμα… εν τω μεταξύ, τα κύρια σημεία έχουν ως εξής:

  • Μια ποικιλία σεμιναρίων, μεταξύ των οποίων κρουστά, χορό και χορογραφία για να δημιουργήσουμε μια βραδινή παράσταση.
  • Θα υπάρχουν επίσης δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους, για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κανό ή mountain bike, για παράδειγμα.
  • Για όσους ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητες για μικρούς που κάνουμε (ή θέλουν να φέρουν τους δικούς τους μικρούς), θα έχουμε ένα μίνι encontro για αυτούς, με συμμετοχή και στις δραστηριότητες του σαββατοκύριακου.
  • Μία πρόβα σε εξωτερικό χώρο, ανοιχτή στο κοινό.
  • Ένα live!
  • Και ένα πάρτυ το Σαββατόβραδο με μουσικές afro-latin, και ζωντανές αλλά και από τους κορυφαίους DJs, Juanito και Angus.
  • Δεν έχει κανονιστεί τίποτα για την Κυριακή, εκτός από γενικότερο άραγμα και γερό πρωινό. Οπότε το Σάββατο σπάστε τα!

Κόστος

Επιδιώκουμε κάποια επιδόματα και χορηγίες για να κρατήσουμε το κόστος όσο πιο χαμηλά γίνεται. Θα γνωρίζουμε περισσότερα πριν το τέλος του έτους και θα σας δώσουμε τότε τουλάχιστον μια ενδεικτική τιμή.

Διαμονή και φαγητό

Υπάρχουν 90-120 κρεβάτια στο κάστρο και το παράρτημά του. Όταν γεμίσουμε τα 100 (και πραγματικά πιστεύουμε να το κάνουμε) μπορούμε να στήσουμε και σκηνές. Θα
παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες όσο πλησιάζει η ώρα. Κλείνοντας το κάστρο θα έχουμε και τις υπηρεσίες ενός σεφ (Marc) καθώς και προσωπικό για τα γεύματα. Σχεδιάζουμε τουλάχιστον ένα γεύμα συνεργασίας ανάμεσα στον Marc και τον Willie!

Και…

Για όσους ίσως θελήσουν να κάτσουν περισσότερο (είναι σε περίοδο διακοπών), ας μας ειδοποιήσει και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το κανονίσουμε. Είναι ένα καταπληκτικό μέρος για διακοπές.

Όποιος θέλει να λαμβάνει όλες τις ενημερωμένες πληροφορίες (ή να κάνει ερωτήσεις), παρακαλώ ας στείλει ένα
mail στο info@batalamassif.fr και θα ξεκινήσουμε mailing list.

Bring it on!!!!

Stumble Upon Toolbar